Wie zijn wij

Wie zijn wij

Werken bij Jongerius

Kom bij ons team!

Of je nu een startend talent bent of een doorgewinterde incassomedewerker, bij Jongerius heten we je van harte welkom!
Onze organisatie kent een open en informele werksfeer, we leveren kwaliteit in onze dienstverlening en we zijn een groep gedreven, sociale Jongerianen.
Daarnaast heeft Jongerius zijn eigen DNA en vinden wij het belangrijk dat iedere medewerker hierbij past.

Ons DNA kenmerkt zich door de volgende eigenschappen:
verantwoordelijkheid – eerlijk – werkplezier – loyaliteit – menswaardig – rechtvaardig – resultaatgericht

Voel je een match? En ben jij de aanvulling voor ons team?
Check onze openstaande vacatures.

Vacatures

Incassomedewerker

Zit jouw droomfunctie hier (nog) niet tussen of hebben wij momenteel geen openstaande vacatures? Stuur ons dan een goed gemotiveerde open sollicitatie toe om ons te overtuigen en wie weet maak jij straks deel uit van het Jongeriusteam.

Stagemogelijkheden

Al meer dan een decennium fungeren wij als erkend leerbedrijf voor gedreven MBO-studenten (met name zakelijk-juridische dienstverlening).

Wij trachten studenten tijdens hun stageperiode op alle facetten van ons beroep in te zetten, waarbij het uiteindelijke doel is dat de student als zelfstandig incassomedewerker aan de slag kan. Ook gaan de stagiaires herhaaldelijk mee op “route” met de deurwaarder om zo ook dit aspect van het werk te ervaren.

Tijdens de stageperiode is er een continue ondersteuning en is er ook ruimte om aan schoolzaken te werken. Voor ons is deze balans van groot belang. Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om stagiaires in dienst te nemen en hen klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Leuk te vermelden is dat een aantal stagiaires na het behalen van hun diploma bij ons in vaste dienst zijn getreden.

Heb jij interesse in ons vakgebied en sta jij te springen om stage te lopen bij onze mooie organisatie? Kijk dan snel of wij een plek voor jou beschikbaar hebben op stagemarkt.nl of stuur ons een open sollicitatie.